måndag 2 mars 2009

Så vinner vi valen!

Det allra bästa sättet, kanske att göra oss påminda. Här en bild av Arne Dahlström och min make Klas. Hukad Ewonne Granberg vid liten flicka. Bilden togs 1 maj 2007.
På Förtroendevaldas dag i lördags handlade det också, förstås, om hur vi ska vinna valen. Björn Sundin hade en del tankar om detta: Vi måste ha i minnet att vi är i opposition men att vi vill förändra. Samtalen är viktiga, de "riktiga" och de på webben. Dörrknackning, home-parties rekommenderas först och främst. De kan kompletteras - eller förberedas - genom utdelning av flygblad på gator och torg eller i brevlådor, genom brev och vykort.
När Wadköpings s-förening har styrelsemöte på torsdag blir det här en punkt. Sedan får var och en välja vad han/hon har möjlighet - och lust - till. En aktivitet har vi i alla fall beslutat redan: den 17 maj, en söndag, kommer vi att finnas vid Rosenbergs stuga i Oset med kaffe och glatt humör. Det är en årlig aktivitet i föreningen, val eller inte val. Här träffar vi avstressade människor som gärna sätter sig en stund och pratar om ditten och datten, mest om fågarna och naturen, med oss. Och vi känner att vi ger vår förening, och därmed socialdemokratin, ett ansikte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar